Fredsdrøfting med kjæreste: slik forsoner du seg med mannen din

Tilgivelse er en flott kunst. Dessverre må disse ferdighetene oftest utvikles av kvinner, som ønsker å opprettholde relasjoner med den valgte, til tross for hans karakterers mangler. Fellesliv er ofte ledsaget av skandaler og små krangler. Men hvordan kan man komme ut av konflikten med verdighet og etablere fred i familien?

Slik skaper du fred med mannen hvis han er skyldig

Noen ganger ønsker en mann ikke å innrømme sine egne feil. Selvfølgelig kan du gi opp og miste en person som er den dyreste i verden. Men kanskje en kvinne skal senke sin stolthet litt og prøve å ta det første skrittet mot freden?

Først av alt må du innse at det ikke er noen krangel fra bunnen av. Sikkert allerede hørtes alarmerende klokker, som kvinnen tankeløst ikke var oppmerksom på. Som et resultat vokste alle de små og irriterende tingene til en stor haug av utilfredshet. Videre kan den utfallende faktoren for utviklingen av skandalen være et uforsiktig ord, en skitten plate, uberettigede økonomiske utgifter.

Selv om skandalen ble startet av en mann, burde du ikke legge all skyld på ham. Sannelig kjenner en kvinne mange sine egne synder, som hun foretrekker å skjule under en stormfullt krangel.

Begynnelse av forsoning er bare nødvendig efter du innser bakgrunnen for skandalen og avviser følelser. Hvis du prøver å fortsette samtalen, inntil lidenskapene ikke endelig har gått ned, kan konflikten flare opp med en ny styrke.

Som regel tar det 1-3 dager for en person å bli klar over en situasjon. Hvis partneren din på dette tidspunktet har ikke bedt om tilgivelse, må du ikke mistenke at han har mistet følelser.  

Hvordan kan en kvinne gjøre fred med mannen hvis hun er skyldig

Hvis i den første varianten det var mannen som trengte en tre-dagers pause for å realisere sin skyld, nå burde kvinnen ta seg tid. Først og fremst er denne period nødvendig ikke engang å demontere årsakene til konflikten, men å sette opp sin egen stolthet.

Når en dame er helt sikker på i sine følelser og ikke risikerer å miste sin valgte, er det noen ganger nok å si så vanskelige ord som «tilgi meg» for å lykkes. Vil du understreke betydningen av forsoning? Gjør hyggelige overraskelser: sms, morsomme kort,  notat på kjøleskapsdøren, etc.

I dette tilfellet kan du demonstrere ditt kulinariske talentet. Husk hvilke retter som er spesielle for ham, og lag en virkelig uforglemmelig middag med en logisk avslutning av kvelden i en intim setting. Mennesket har ennå ikke oppfunnet en bedre måte å forsone seg med hverandre.

For å ytterligere redusere risikoen for konflikter, bør du være mer oppmerksom på partneren din og ta hensyn til flere fakta

En mann er ikke en kopi av sin kvinne, han kan ha helt forskjellige ideer om hva som bør anses som viktig i dette livet og hva som ikke er det;

før du begår noen handling som kan påvirke forholdet, gjør det ikke vondt for å oppnå støtte fra sin kjæreste;

Husk, at du bør ikke snakke om andre konflikter som burde vært glemt lenge siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *