Gratis datingsider i Norge – eksisterer de i det hele tatt?

I denne artikkelen skal vi snakke om gratis datingsider som er populære i Norge. Først av alt må vi understreke at det er to typer datingsider – globale datingsider som er svært populære i Norge, og opprinnelige norske nettsteder.

De prøver å skille seg ut på egen måte, enten det er å imøtekomme alle behov til en bestemt type person, eller tilby en spesiell egenskap eller tjeneste. Men den eneste tingen de alle har til felles er løftet om å øke sjansene dine for å finne den spesielle personen.

La oss begynne med oversikten over de globale datingsider.

Tinder

Det er vanskelig å overvurdere populariteten til denne appen som har fått millioner av brukere over hele verden, og nordmenn bruker det med stor entusiasme. Med sine fleksible innstillinger gir Tinder deg muligheten til å søke etter personer innenfor den valgte radiusen med avstanden opptil 150 km. Du kan også angi aldersgrenser slik at du bare ser folk som matcher dine preferanser.

Victoria Milan

I motsetning til andre datingsider, er dette side eksentrisk, da brukerne ikke trenger å skjule eller lyve om deres forholds status. Victoria Milan lover en trygg, anonym og konfidensiell dating opplevelse for folk som ønsker å «gjenoppleve den magiske følelsen igjen». De har nesten 6 millioner medlemmer over hele verden, varierende fra gift til singel. Hvis du er ute etter noe friskt og ærlig uten forpliktelse, er dette stedet et godt alternativ å prøve. Når du registrerer deg, kan du velge et anonymt skjermnavn etter eget valg.  Mange av informasjonen – som interessene dine, turn-ons, etc. – er allerede i nedtrekksforslag. Du må bare velge i stedet for å skrive inn informasjonen manuelt, som gjør prosessen enklere. Identifiable personal information such as your address or phone number are refused to protect

Møteplassen

Et sant norsk datingside for de som ønsker å finne sin skandinaviske prins. Når du registrerer deg, må administrasjonen bekrefte profilen din. Dette kan ta litt tid. Blant fordelene ved møteplassen er muligheten til å indikere høyde, øye og hårfarge, vaner og holdninger til foreldreskap.  

Sukker.no

Hvis du vil se flere norske menn enn på de andre nettstedene, bør du sjekke denne. På samme måte som Møteplassen er grensesnittsspråket bare norsk. Den eneste ulempe til datingsiden er nødvendigheten av å bekrefte kontoen din ved å sende en SMS som koster 1 kr, og telefonnummeret ditt skal være norsk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *