Ønsker du å date en norske jente – her er alt du trenger å vite

Som alle skandinaviske kvinner er norske jenter kjent for sitt fantastiske utseende. I dag vil vi fortelle deg flere detaljer du burde vite om norske kvinner.

De er konservative

Berøring er ikke vanlig for norske kvinner før de har fått vite noen, og selv da, å være berøringsfølsom er en stor faux pas.

Hils henne med et håndtrykk. Når du har startet regelmessig dating, er det imidlertid vanlig å hilse din norske honning med en «hallo klem». Dette er vennlig og leder mer med haken enn kroppen din. Ikke misforstå dette for fryd. Hvis hun liker deg, vet du det.

De er feminister

Norge har vært i forkant for menneskerettighetsbevegelser spesielt for LHBT og kvinners rettighetsspørsmål. Ikke bare er kvinner en viktig del av arbeidsstyrken, de har likestilling i forhold til relasjoner og sex også. Mens de ikke er «enkle», er de som norske menn, fordi de er i stand til å utforske sin seksualitet uten dommer.

De er ærlige

Norske kvinner er rettferdige og deler sine tanker akkurat som en mann ville, noe som vil gjøre tilnærmingen enda enklere. Imidlertid, når de er i et engasjert forhold, er de helt monogame og de forventer at du skal være det også. Hvis hun går gjennom din profil på sosiale medier og ser at du er gift eller i et forhold, vil hun nok ikke engang gi deg en annen tanke.

Slik flirter du med norske jenter

Pengene

Norske kvinner bor i en av de rikeste landene i verden, og det er hun er mer vellykket og økonomisk moden enn jenter du er vant til å møte.

Ikke skryt deg om din lønn eller andre ting – hun vil ikke bli imponert over den. Hun vil ha en mann så vellykket som hun er, ikke en mann for å støtte henne, så må du vise dine andre prestasjoner som talent for treskjæring, skriving eller andre ferdigheter.

Geografisk perspektiv

Et godt sted å starte er å uttrykke interesse for Norge ved å komme seg ut av din komfortsone og snakke norsk, hvis du har lært det.

For å tiltrekke seg en av disse nydelige jentene, bidrar det til å dele en lidenskap for naturen. Dette sikrer morsomme datoer og en kropp som vil imponere henne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *